MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Grāmatžurnāls "Benji Knewman"

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Grāmatžurnāls "Benji Knewman"

Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā tagad pieejams grāmatžurnāls “Benji Knewman”. Jau iznākuši 5 sējumi, bibliotēkā atrodami 4 no tiem. Nākamgad sagaidīsim vēl divus. Šo bilingvālo izdevumu (paralēli angļu un latviešu valodā) 2014.gadā sāka veidot un izdot Agnese Kleina kopā ar kompanjoni Madaru Krieviņu.

Kas tad īsti ir „Benji Knewman”? Agnese saka: „Bendžī Ņūmens ir vīrietis vecumā ap 40 gadiem. Viņš cenšas būt pavisam īsts, šķiet, ka dažreiz arī sanāk. Gluži kā savulaik mēdza teikt viņa vectēvs: “Ben, tas, kā tu pavadi savu dienu, ir tas, kā tu pavadi savu dzīvi.” Šobrīd Bendžī Ņūmens ir visur vairāk kā jebkur. Pārsvarā ceļā. Viņš joprojām meklē savu ideālo dienu. Savu meklējumu starplaikos viņš ir kurators bilingvālam grāmatžurnālam, kas stāsta par cilvēkiem, kuri neizliekas un var vienkārši būt. Nākdami no dažādām valstīm, profesijām un ar dažādu pieeju dzīvei, viņi visi ir dzīvs apliecinājums tam, ka nav jābūt parastam, lai dzīvotu labu dzīvi. Galu galā, viss būs lieliski.”

“Benji Knewman” ir divi mērķi: radīt vietu, kur katrs var vienkārši būt, un vēstīt Latvijas stāstu pasaulei saprotamā valodā. Šobrīd grāmatžurnāls nopērkams 22 valstīs visā pasaulē.

Vairāk informācijas Agneses Kleinas blogā: www.whimsicalagnesiga.com.

“Benji Knewman” pieejamība bibliotēkā: http://bit.ly/2hJwRH0